Monday, October 19, 2009

Nak Cepat Panjangkan Rambut Tak??

Penat kan nak tunggu rambut panjang?

Pakai rambut palsu tak main aa beb~ Kang makan hati pulak Erra Fazira Si Ratu Wig tu. T___T

Saya ni tak de pengalaman berambut panjang okEh.Sepanjang 23 tahun ni, paling panjang rambut ni pun paras bahu je. Ye, paras bahu ye rakan2. Tu pun agak2 nak cecah bahu , ai terus gi potong. Tak pernah nak panjang nak bagi can jadi perempuan melayu terakhir pun.

Kalau tengok gambar lame2 pun, asekla rambut sama je. Bosan weh Bosan. Aku sendiri tengok pun bosan ni kan pulak orang lain. Kan Kan Kan Kepala Ikan?? hahahaa..

Ni biasalah. rambut ikat belakang. walaupun tak panjang mana, still gak nak ikat. Sebab?? Rimaslah weh~ haha.


Tak tau lah boleh survive ke tak dengan rambut yang lebih dari paras bahu ni sebab selalunya mesti rasa rimas kalau rambut ni mula nak panjang. Lagi2 kalau time panas ye lah Malaysia kan hot , kalau boleh rasa nak botak je terus bila dah panas serta rimas sangat tu. Muahahaa.

Boleh ke bertahan nak tunggu rambut tu panjang weh? Paling busuk pun setahun kan nak kasi rambut tu panjang kan kan?SETAHUN tuuuu~ hahahaaa... mampukah aku bersabar ni weh?? selalunya 3-4 bulan sekali potong rambut.. Memang kagum aa dengan sesapa rambut sangat panjang lagi lebat tu~

Dek ke-taksabaran nak tengok diri sendiri berambut panjang ikal mayang lagi lembut macam guna syampu mahal rambut cuci kat salun selang 2 3 hari tak main aa syampu kat rumah guna syampu Head&Shoulder past terus rambut menipis , maka saya pun cuba virtual makeover ni.

Main mekap2 online ni best. Macam2 boleh buat. Yang rasa cam malu nak buat kat dunia nyata ni pun boleh try buat dulu. Pastu boleh gelak guling2 jatuh kerusi sorang2 depan laptop. Muahahhaha.

Nak gelak jatuh kerusi jugak ke?? Nah sekeping gambar vogue ai.Ngehngeh.


Lihatlah dunia awek ni berambut panjang. Wiwiiiiit~ hahaaa. Macam @$!)!) Saja.

Siap bulu mata palsu eye shadow kilat2 gigi whitening blusher pinky lagi. hahaha. Tak percaye?? TEngok ni tengok ni.. hOHo



Ntah rambut artis mana aku try ntah. Ada banyak lagi snanye tapi yang lain lagi Ba-wau-NG-OK. muahahahaha..

Nak buat jugak?? Meh ni try sini :

http://www.taaz.com/makeover.html
( yg kat atas tu kat taaz laa ~)

http://www.dailymakeover.com/makeover/virtualMakeover

Marilah mencipta sejarah. (o_0)

3 comments:

miki on October 22, 2009 at 1:07 PM said...

klaka2... vogue molep ah.. hebait

MiMoT on October 22, 2009 at 3:20 PM said...

hahaha.. saye kam tadop kijo~
wat aa etep.. buleh rilis tencem~

zzzmegatzzz on October 24, 2009 at 9:35 PM said...

bluekkk..... da mcm pe je yu... muakakak

 

* A Story To Share * Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template